Steakhouse De Lachende Koe

Beestenmarkt 14, Goes

Wil je lekker uit eten, denk dan eens aan Steakhouse de Lachende Koe. Wanneer je het restaurant binnenkomt voel je je meteen thuis door de warme en gezellige inrichting en de ongedwongen sfeer. Lees verder

Wil je lekker uit eten, denk dan eens aan Steakhouse de Lachende Koe. Wanneer je het restaurant binnenkomt voel je je meteen thuis door de warme en gezellige inrichting en de ongedwongen sfeer.

U kunt ook bij ons terecht voor uw receptie, nieuwjaarsborrel, afscheidsborrel, jubileum of een proeverij van bieren en wijnen. Uw persoonlijke wens en voorkeuren staan daarbij centraal. In overleg met u proberen we tot een passend arrangement te komen. Dezelfde service geldt uiteraard ook voor uw zaken- of vergaderlunches.
Bij aanvragen van groepen van 12 personen of meer, kan de lachende koe ook overdag open.
U kunt bij ons zowel beneden, als boven in het restaurant terecht. Voordeel van de bovenverdieping is dat deze u wat meer privacy biedt.

Neem daarom gerust contact met ons op, om te informeren naar wat wij voor u kunnen betekenen.

  • Steakhouse
  • Goes
Beestenmarkt 14, 4461CT Goes

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.